Play&Learn in English- Játssz&Tanulj Angolul
Szombatonként
10:00

Korosztály 1 év – 4 éves korig.
A foglalkozás nyelve az angol.
A tanulást és fejlődést támogatjuk Lottieval, egy angol anyanyelvi segítővel ezzel az egyedülálló, eszköz alapú foglalkozással, ami gyermekének a saját tempójában történő fejlődését teszi lehetővé. A mókás és energikus „Játssz és tanulj!” egy jól szerkesztett foglalkozás, amely kellőképpen rugalmas teret biztosít ahhoz, hogy a gyermekek felfedezhessenek, és kifejezhessék magukat, ahogyan szeretnék. A foglalkozás játék alapú tevékenységei a test és az agy nyújtását szolgálják: képzeletjáték, mozgásos játékok, finom motoros játékidő, ejtőernyős játékok, mesélés és sok minden más. A foglalkozás kisgyermekek fizikai, társadalmi és nyelvi fejlődését segíti elő.
Benti cipő használata ajánlott a piciknek. Jó idő esetén a kertben lesz a foglalkozás megtartva, kérlek rétegesen öltözködjetek.
Ár: 2100,-Ft/óra, 10 000,-Ft/5 órás bérlet, 19 000,-Ft/10 órás bérlet
Testvérkedvezmény: 30 %
Szülői kíséret vagy gyermekfelügyelet is választható a foglalkozások során.
Kapcsolat:
Darók Szilvia 06 30 752 4221
ladybugcarebudapest@gmail.com

 Facebook esemény

Usborne Könyvek Vására
2020.11. 26. 16:30 – 2020.11.28. 12:00

Azok az anyukák, akik jártak már brit könyváruházakban biztosan felfigyeltek a Usborne névre. A brit kiadó közel negyven éve kínál olvasnivalót újszülött kortól a nagyobbakra is gondolva.
Mi nem tudunk betelni a Usborne könyvekkel, hiszen interaktív módon lekötik a picik figyelmét, szórakoztatóak, az ő koruknak megfelelelőek és végre Téged is “anyakímélő üzemmódba” kapcsolnak kis időre.
Könyvvásárunkon első sorban az angol nyelvtanulást elősegítő darabokra fókuszálunk, amelyekből a kicsik játszva tanulnak angolul, miközben egy sor gyakorlatias témával is megismerkednek. 

Facebook esemény