Központi telefonszám: +36-20-241-68-48

Címünk: 1121 Budapest, Távcső utca 2.

Megközelíthető: BKV-val 21 és 21A (hétvégén) busz Normafa végállomástól 4 perc gyalog

Bölcsőde nyitvatartás: Hétfő – Péntek 8:00 – 16:30

Játszóház és programok: Hétfő – Péntek: 9:00 – 16:00

rólunk

Zsófi és Évi vagyunk, a Bodza Villa megalapítói.

Martos Zsófia Anna vagyok a Bodza Villa egyik alapító tagja és a családi bölcsődék vezetője. 2010-ben államvizsgáztam az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem Tanító-és Óvóképző Kar, tanító szakán. Ezt követően rövid idő után rájöttem, hogy…

továbbolvasom...

… hozzám sokkal közelebb áll a kisebb korosztály, így elvégeztem egy családi bölcsőde vezetői képzést, és belevágtam az álmom megvalósításában édesanyám segítségével.

2014-ben megnyitottuk két családi bölcsődénket Ferencváros rehabilitációs részén, ami immár 6 éve töretlen sikerrel üzemel. Az volt a legfőbb célom, hogy egy olyan bölcsődét hozzunk létre, ami egyedülálló, minőségi szolgáltatást nyújt 1-3 éves gyermekek számára.

A tavalyi év folyamán belevágtam egy pályázat megírásába, amely családi bölcsőde fejlesztésére, illetve létrehozására lett meghirdetve.

2019 júniusában hatalmas öröm volt számomra, mikor megkaptam az értesítést, hogy pályázatom sikeresen nyert és kezdődhet a következő álom megvalósítása a budai oldalon.

Mindenképpen olyan egyedülálló helyszínt kerestünk, ahol egy páratlan baba-mama komplexumot hozhatunk létre, ekkor találtunk rá a Bodza villa épületére, és Évire a Ma-mi Műhely tulajdonosára.

Azonnal megtaláltuk a közös hangot, és kevesebb, mint két hónap alatt létrehoztuk magát a csodát!

Kialakítottunk egy játszóházzal egybekötött kávézót, egy foglalkoztató szobát illetve 3 csodálatos bölcsődei foglalkoztató szobát, ahol sok szeretettel, törődéssel várjuk a legkisebbeket!

Pataki Nagy Éva vagyok, a Bodza Villa egyik alapító tagja és a Ma-Mi Műhely alapítója.  Üzleti tanulmányokat hallgattam és kommunikáció és művelődésszervezés szakon szereztem az első bölcsész diplomáimat. Ezt követően…

továbbolvasom...

… pár éve, a Szent István Egyetem szőlész-borász szakmérnöki képzését végeztem el, akkor már boldog édesanyaként. Közel egy évtizedet töltöttem multinacionális vállalatoknál sales területen, nagyvállalati környezetben, vállalatvezetők között edződve szereztem tapasztalatot a vállalkozói mibenlétről. A kisfiam megszületését követően azt tapasztaltam magamon, hogy az anyaságba frissen belecsöppenve, soha nem látott mennyiségű feladatnak, szerepkörnek, trendnek, nevelési elvnek kell megfelelni.

 A mostani rohanó világban, mikor még a pici a legvédtelenebb, az anya a legkiszolgáltatottabb, amikor szükség van egyfajta „inkubátor” védelemre, van a legnagyobb szükség segítségre, támaszra, figyelemre, magam is ezt kerestem. Mivel nem leltem anyuka közösségre, elhatároztam, hogy magam építek egy ilyen helyet és 2019 május 13-án megnyitottam a Ma-Mi Műhelyt.  Ennek megteremtésével szeretnék segíteni és megoldást nyújtani azon anyukák számára, kik nem csak virtuális közösségben, hanem fizikai közösségben szeretnének kapcsolódni a hasonló élethelyzetben levő nőtársaikhoz. A Műhely azért jött létre, hogy lehetőséget, helyet biztosítson az édesanyák és pici babájuk számára, hogy kellemes környezetben tudjanak kikapcsolódni, kapcsolatot építeni, ápolni, szépülni, okosodni, munkát keresni vagy csak egyszerűen kimozdulni otthonról.

A Ma-Mi Műhely, lehetőséget szeretne nyújtani az Anyukáknak, hogy együtt lehessenek, jót-rosszat közösen megbeszélve, az anyaság élményeit és nehézségeit együtt megélve, alkothassunk egy nagy Baba-Mama közösséget, 2020. január óta a gyönyörű Bodza Villában van lehetőségünk minderre. Kávézás, játszóházi környezet vagy akár kötött foglalkozás vagy tornatermi óra keretein belül.