gyermekfelügyelet:

 

A Bodza Villa szolgáltatásai között a gyermekfelügyelet is megtalálható. Kiscsoportos, óradíjas működésünk lehetőséget biztosít a gyermekek időszakos felügyeletére is, mindezt professzionális pedagógusaink közreműködésével. Ha nem szeretné gyermekét még bölcsödébe beiratni, de szeretné, hogy jó környezetben, hasonló korúakkal töltsön egy kis időt, amíg Önnek teendői vannak, keressen minket bizalommal.”

Darók Szilvia vagyok. 2010-ben kisgyermeknevelő-, és gondozó diplomát szereztem Ausztráliában. Ennek a képzésnek köszönhetően mélyebb ismeretekkel rendelkezem a gyermekgondozás minden aspektusáról.

Magyarországon születtem, de 14 évet éltem küldföldön, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Svájcban. Folyékonyan beszélek (és írok) angolul és magyarul, franciául középfokon.

Megtanultam, hogyan lehet elősegíteni kisgyermekkorban a fizikai, érzelmi, társadalmi és pszichológiai fejlődést. Magas színvonalú nyelvi és kommunikációs fejlesztési készségeimre építve olyan élményeket biztosítok, amelyek megkönnyítik és elősegítik a gyermekek fejlődését.

Stabil szakmai hátterem van gyermekgondozásban (gyermekgondozási központok, dadus, házi gyermekfelügyelet), tíz éve dolgozom ezen a területen. Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Svájcban és Magyarországon is szereztem tapasztalatot.

tovább olvasom...

Szenvedéllyel, lelkesen végzem a munkámat, szeretek gyerekekkel dolgozni, magas színvonalon foglalkozni korai oktatásukkal, és szeretem látni, ahogy elérik fejlődésük során a fontos és kikerülhetetlen mérföldköveket. Ez az a hivatás, amit szenvedéllyel tudok űzni. Tudom, hogy a munkám kulcsfontosságú az elkövetkező nemzedékek életének alakításában.

Kreatív vagyok, és kreativitásomat úgy adom át, hogy a gyermekeket mókás és tanító tevékenységekbe vonom be.

Úgy gondolom, hogy a gyermekek és családjaik központi szerepet töltenek be az életemben.  Hiszem, hogy megértem közösségünk igényeit, és megfelelően tudok rájuk reagálni. Hiszek az együttműködés, a támogatás és a kölcsönös tisztelet erejében.
Tisztában vagyok vele, hogy a kultúra, a sokszínűség, a közösség és a közrend mind befolyásolják egy gyermek és családja fejlesztését. Családokat támogatok, és a szülőkben a gyermekek legfontosabb gondozóit tartom számon és tisztelem.

2018 márciusában költöztem haza Magyarországra, miután október végén Genfben megszületett első gyermekem. A LadyBug Care Budapest fantázianevű vállalkozásomat fél évvel hazaköltözésem után indítottam el.

A LadyBug Care a 20 hetes korú csecsemőktól az óvodás korig terjedő korosztály gondozásával foglalkozik többek között, valamint angol nyelvű foglalkozásokat tart 0-4 éves korú gyermekeknek.