Bodza Villa Bölcsőde

Családi bölcsőde:

Exkluzív bölcsődénk különlegessége a magas színvonalú, kreativitást és mozgásfejlesztést biztosító berendezésünk és játék kínálatunk. Professzionális szakembereink segítségével pedig idegennyelvi fejlesztést, csoportos táncfoglalkozásokat tartunk a gyerekeknek. Saját ősfás kertünkben két önálló játszótér,tornaterem, fűtött, beltéri és kültéri úszómedencénk és feltétlen gyermekszeretet, amit kínálni tudunk a bölcsődéseinknek.

Galéria

Bodza Villa
Bodza Villa
Bodza Villa

kik vagyunk

Martos Zsófia Anna vagyok a Bodza Villa egyik alapító tagja és a családi bölcsődék vezetője. 2010-ben államvizsgáztam az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem Tanító-és Óvóképző Kar, tanító szakán. Ezt követően rövid idő után rájöttem, hogy hozzám sokkal közelebb áll a kisebb korosztály, így elvégeztem egy családi bölcsőde vezetői képzést, és belevágtam az álmom megvalósításában édesanyám segítségével.

tovább olvasom...

… hozzám sokkal közelebb áll a kisebb korosztály, így elvégeztem egy családi bölcsőde vezetői képzést, és belevágtam az álmom megvalósításában édesanyám segítségével.

2014-ben megnyitottuk két családi bölcsődénket Ferencváros rehabilitációs részén, ami immár 6 éve töretlen sikerrel üzemel. Az volt a legfőbb célom, hogy egy olyan bölcsődét hozzunk létre, ami egyedülálló, minőségi szolgáltatást nyújt 1-3 éves gyermekek számára.

A tavalyi év folyamán belevágtam egy pályázat megírásába, amely családi bölcsőde fejlesztésére, illetve létrehozására lett meghirdetve.

2019 júniusában hatalmas öröm volt számomra, mikor megkaptam az értesítést, hogy pályázatom sikeresen nyert és kezdődhet a következő álom megvalósítása a budai oldalon.

Varga Lilla vagyok, a Bodza Villa Családi Bölcsőde egyik kisgyermeknevelője! Kisgyermeknevelői végzettségemet 2020-ban szereztem meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem csecsemő-és kisgyermeknevelő szakán.

tovább olvasom...

… az egyetemi gyakorlatom elvégzése után, melyet állami bölcsődében végeztem az egyetemi képzés 3 éve alatt, rögtön munkába álltam ugyan abban az intézményben, ahol gyakorlatom végeztem, majd utána egy magánbölcsődében helyezkedtem el, ahol angol-magyar nyelvű kisgyermeknevelőként dolgoztam, mielőtt ennek a remek kis bölcsődének a csapatába kerültem volna.

Munkám során mindig a gyerekek érdekeit tartom szem előtt. Személyiségemmel és szakmai tudásommal igyekszem nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog és a gyermekek fejlődését támogató légkört teremteni a csoportunkban.

Mertain Lilla vagyok, a Bodza Villa Családi Bölcsőde egyik kisgyermeknevelője. 2005-2009 között Miskolcon a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolában érettségiztem, majd 2009-2011-ig tanultam szakmát a Miskolci Egyetem által indított felsőfokú Csecsemő-és kisgyermeknevelő-gondozó képzést.

tovább olvasom...

… majd ezt követően szerencsére azonnal munkába tudtam állni egy családnál, ahol egy kisfiúra vigyáztam, ami sokat segített abban, hogy az addig tanultakat alkalmazni tudjam. Az ott eltöltött idő alatt sikerült a tudásomat felhasználni a gyermek gondozásában. A munkám során tudásomnak megfelelően segítettem, hogy a gyermek értelmi, érzelmi, erkölcsi szintje a korának megfelelően fejlődjön ( pl. mondókázás, éneklés, mese olvasás. 1,5 év után nagy szívfájdalommal, de elváltak útjaink a családdal, mert kapva egy lehetőséget 2012-ben kiköltöztem Londonba. Ami viszont számomra nagy öröm, hogy a családdal 10 év eltelte után is megmaradt egy nagyon szoros kapcsolat. 

Londonban először mint bentlakásos Aupair voltam egy családnál, ahol egy kisfiúra vigyáztam, majd a későbbiekben, mint Live-out nanny vigyáztam különböző családok gyermekeire.

 

2019-ben országot váltva átköltöztem Svájcba, ahol szintén gyermekekre, egy 7 éves iker testvérre vigyáztam. 

Nyolc évet éltem külföldön, így társalgási szinten beszélek angolul. 

Tanulmányaimnak és gyakorlataimnak köszönhetően szakszerű rálátással végzem a gyerekek gondozását, nevelését. Stabil szakmai háttérrel rendelkezem gyermekgondozásban, tíz éve dolgozom ezen a területen. Magyarországon, az Egyesült Királyságban és Svájcban is sikerült tapasztalatot szereznem. 

Kreatív vagyok. Szeretek a gyerekekkel közös foglalkozásokat csinálni, amivel a kicsik kiélhetik kreativitásukat és emellett alkotóképességük is fejlődik, mint pl. kézzel való tárgyak készítés(ujjfestés, gyurmázás). 

Miután 2020 májusában hazaköltöztem Magyarországra, szerettem volna olyan munkahelyen dolgozni, ahol kimutathatom a gyerekek iránti szeretetemet és szakmai tudásommal segíthetem a fejlődésüket, emellett pedig nyugodt, barátságos, kiegyensúlyozott, légkört teremthetek a számukra, ahol boldogan és hatalmas mosollyal az arcukon töltik a mindennapokat.

Szolgáltatásaink

  • Kis létszámú csoportok
  • Legfeljebb 7 böcslődei korú gyermek számára
  • Tornaterem a nagymozgásos játékokhoz
  • Sószoba
  • Idegen nyelvű nevelők
  • Egészségtudatos étkezés
  • Napi bérlet lehetőség
  • Luxus környezet
  • Park ősfákkal és játszótérrel

Ajánlatkérés

Az űrlap kitöltésével kérd gyors, ingyenes ajánlatunkat!

(VAGY ÉRDEKLŐDJ A +36 20 586 1358-OS SZÁMON)