Bodza Villa Bölcsőde

Családi bölcsőde:

Exkluzív bölcsődénk különlegessége a magas színvonalú, kreativitást és mozgásfejlesztést biztosító berendezésünk és játék kínálatunk. Professzionális szakembereink segítségével pedig idegennyelvi fejlesztést, csoportos táncfoglalkozásokat tartunk a gyerekeknek. Saját ősfás kertünkben két önálló játszótér,tornaterem, fűtött, beltéri és kültéri úszómedencénk és feltétlen gyermekszeretet, amit kínálni tudunk a bölcsődéseinknek.

Galéria

Bodza Villa
Bodza Villa
Bodza Villa

kik vagyunk

Martos Zsófia Anna vagyok a Bodza Villa egyik alapító tagja és a családi bölcsődék vezetője. 2010-ben államvizsgáztam az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem Tanító-és Óvóképző Kar, tanító szakán. Ezt követően rövid idő után rájöttem, hogy hozzám sokkal közelebb áll a kisebb korosztály, így elvégeztem egy családi bölcsőde vezetői képzést, és belevágtam az álmom megvalósításában édesanyám segítségével.

tovább olvasom...

… hozzám sokkal közelebb áll a kisebb korosztály, így elvégeztem egy családi bölcsőde vezetői képzést, és belevágtam az álmom megvalósításában édesanyám segítségével.

2014-ben megnyitottuk két családi bölcsődénket Ferencváros rehabilitációs részén, ami immár 6 éve töretlen sikerrel üzemel. Az volt a legfőbb célom, hogy egy olyan bölcsődét hozzunk létre, ami egyedülálló, minőségi szolgáltatást nyújt 1-3 éves gyermekek számára.

A tavalyi év folyamán belevágtam egy pályázat megírásába, amely családi bölcsőde fejlesztésére, illetve létrehozására lett meghirdetve.

2019 júniusában hatalmas öröm volt számomra, mikor megkaptam az értesítést, hogy pályázatom sikeresen nyert és kezdődhet a következő álom megvalósítása a budai oldalon.

Darók Szilvia vagyok. 2010-ben kisgyermeknevelő-, és gondozó diplomát szereztem Ausztráliában. Ennek a képzésnek köszönhetően mélyebb ismeretekkel rendelkezem a gyermekgondozás minden aspektusáról.

tovább olvasom...

… Magyarországon születtem, de 14 évet éltem küldföldön, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Svájcban. Folyékonyan beszélek (és írok) angolul és magyarul, franciául középfokon.

Megtanultam, hogyan lehet elősegíteni kisgyermekkorban a fizikai, érzelmi, társadalmi és pszichológiai fejlődést. Magas színvonalú nyelvi és kommunikációs fejlesztési készségeimre építve olyan élményeket biztosítok, amelyek megkönnyítik és elősegítik a gyermekek fejlődését.

Stabil szakmai hátterem van gyermekgondozásban (gyermekgondozási központok, dadus, házi gyermekfelügyelet), tíz éve dolgozom ezen a területen. Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Svájcban és Magyarországon is szereztem tapasztalatot.

Szenvedéllyel, lelkesen végzem a munkámat, szeretek gyerekekkel dolgozni, magas színvonalon foglalkozni korai oktatásukkal, és szeretem látni, ahogy elérik fejlődésük során a fontos és kikerülhetetlen mérföldköveket. Ez az a hivatás, amit szenvedéllyel tudok űzni. Tudom, hogy a munkám kulcsfontosságú az elkövetkező nemzedékek életének alakításában.

Kreatív vagyok, és kreativitásomat úgy adom át, hogy a gyermekeket mókás és tanító tevékenységekbe vonom be.

Úgy gondolom, hogy a gyermekek és családjaik központi szerepet töltenek be az életemben.  Hiszem, hogy megértem közösségünk igényeit, és megfelelően tudok rájuk reagálni. Hiszek az együttműködés, a támogatás és a kölcsönös tisztelet erejében.
Tisztában vagyok vele, hogy a kultúra, a sokszínűség, a közösség és a közrend mind befolyásolják egy gyermek és családja fejlesztését. Családokat támogatok, és a szülőkben a gyermekek legfontosabb gondozóit tartom számon és tisztelem.

2018 márciusában költöztem haza Magyarországra, miután október végén Genfben megszületett első gyermekem. A LadyBug Care Budapest fantázianevű vállalkozásomat fél évvel hazaköltözésem után indítottam el.

A LadyBug Care a 20 hetes korú csecsemőktól az óvodás korig terjedő korosztály gondozásával foglalkozik többek között, valamint angol nyelvű foglalkozásokat tart 0-4 éves korú gyermekeknek.

Varga Lilla vagyok, a Bodza Villa Családi Bölcsőde egyik kisgyermeknevelője! Kisgyermeknevelői végzettségemet 2020-ban szereztem meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem csecsemő-és kisgyermeknevelő szakán.

tovább olvasom...

… az egyetemi gyakorlatom elvégzése után, melyet állami bölcsődében végeztem az egyetemi képzés 3 éve alatt, rögtön munkába álltam ugyan abban az intézményben, ahol gyakorlatom végeztem, majd utána egy magánbölcsődében helyezkedtem el, ahol angol-magyar nyelvű kisgyermeknevelőként dolgoztam, mielőtt ennek a remek kis bölcsődének a csapatába kerültem volna.

Munkám során mindig a gyerekek érdekeit tartom szem előtt. Személyiségemmel és szakmai tudásommal igyekszem nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog és a gyermekek fejlődését támogató légkört teremteni a csoportunkban.

Stiller Dóri vagyok a Bodza Családi Bölcsőde segítője. Már gimnázium alatt is gyerekekre vigyáztam és nagyon szerettem. Kezdetben három gyermekkel voltam, a legkisebb egy fogyatékkal élő kislány volt, akitől nagyon sok mindent tanultam és sok tapasztalatot szereztem.

tovább olvasom...

…a gyerekekkel való foglalkozáson kívül szeretem a természetet, szeretek kirándulni, sportolni, sütni-főzni. Kíváncsi természetemből adódóan szeretek új dolgokat kipróbálni mind ízek, mind programok terén. Állatbarát vagyok, így, ha időm engedi saját kutyámmal való időtöltés mellett önkéntes kutyasétáltatásra is vállalok egy menhelynél.

Van der Heide Lottie vagyok, magyar és holland származású. Felnövekvően a világ számos országában laktam, például Ausztráliában és Szingapúrban. Angol nyelvű nemzetközi iskolákban tanultam, az angol volt az elsődleges nyelvem. A gimnaziumot az angol nyelvű IB ( International Baccualaureate ) renszerben végeztem. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem angol nyelvű képzésen a Marketing és Kommersz szakon tanulok.

tovább olvasom...

…a múltban rendszeresen dolgoztam mint angol nyelvű társalkodó, gyermekfelügyelő, és mint nevelő angol nyelvű gyermektáborokban. A gyermekekkel való foglalkozás nagy öröm számomra! Tiniként is sokat és szívesen vigyáztam gyerekekre. Külön sikerélmény számomra, hogy megtapasztalhattam, hogy a gyerekek nyelvi készségei milyen hatásosan fejleszthetőek a különféle foglalkozásokon keresztül, például jatékok, kézművesség, tánc vagy társalkodás segítségével.

Nagy örömmel dolgozom a Bodza Villa KaticaBogár csoportjában, ahol bevezetjük a kicsiket az angol nyelv használatába. Nagyon szeretem segíteni és megfigyelni a fejlődésüket hétről hétre! Mind kültéri, mind beltéri kiváló játéklehetőségeink kihasználásával, valamint különféle játékos, az életkornak megfelelő módszerek segítségével hatékonyan fejlesztjük a gyerekek nyelvhasználati képességeit, szókincsét. .

Szolgáltatásaink

  • Kis létszámú csoportok
  • Legfeljebb 7 böcslődei korú gyermek számára
  • Tornaterem a nagymozgásos játékokhoz
  • Sószoba
  • Montessori felszereltség
  • Idegen nyelvű nevelők
  • Egészségtudatos étkezés
  • Napi bérlet lehetőség
  • Luxus környezet
  • Park ősfákkal és játszótérrel

beiratkozás

Családi bölcsődét keresel gyermekednek, de még nem döntöttél?
Nézzetek körül nálunk és, ha úgy érzed ez lenne az ideális hely, akkor iratkozzatok be a még megmaradt helyekre!

Érdekelnek a részletek!